Betal- & Leveransvillkor


Leveranstid
Leveranstiden är normalt 7 dagar efter det att vi fått in en order (undantag röda dagar och helger samt om inget annat anges), om varan finns i lager. Skulle den produkte ni (kunden) beställt vara slutsåld kontaktar vi Er (kunden) enligt uppgifter ni angett vid order.

Leveranstid på 7 dagar gäller så länge inget annat anges på hemsidan,  i annat fall enligt ök.

Åldersgräns
För att handla i vår webshop måste du ha fyllt 18 år, i vår shop sker validering av ert personnummer så det bekräftas att er ålder är över 18 år.

Köpinfo (ångerrätt)
Ångrat köp står kunden för frakten tillbaka till företagsnamn och eventuella omkostnader för företagsnamn i samband med återfrakt/retur av vara. Eventuella skador ersätts av Er (köpare) till företagsnamn (säljare) vid återfrakt/retur. Eventuell skada skall anmälas direkt på uthämmtningstället alt. Anmälas till oss på telefon : 0706445987 samt mail: info@emil.se

Skador
Alla varor som skickas är kontrollerade av oss. Är paketet skadat vid hämtning på Posten så skall du reklamera direkt i postluckan. Upptäcker du det när du kommer hem, kontakta oss. Vid retur från kund så står kunden för skador som kan uppstå vid transporten. Se även under köpinfo

Faktura
Sedvanlig kreditprövning sker, ni faktureras på  30 dagar netto.

Transportsätt
Beställningar skickas normalt med Schenker.
Det innebär att speditören försöker leverera paketet under vardagar dagtid. Om du inte finns tillgänglig på adressen den tiden kontakta Schenker på orten

Fraktinformation
Frakt tillkommer på samtliga ordrar .Grundfrakt är 186 kr inkl moms, småorder under 500 kr tillkommer 150 kr inkl moms i frakt.
Vid köp av stödräcken kommer frakt på faktura
Levererar : EU länder Sverige Norden

Med reservation för eventuella fel.

EB Rehabkonsult


EB Rehabkonsult är ett företag som utvecklar produkter för att minska förslitnings/belastningsskador samt hjälpmedel utifrån aktiviteter i det dagliga livet, i samarbete med bland annat företagshälsovård, sjukgymnaster och arbetsterapeuter.

Vi erbjuder även ett brett och heltäckande sortiment inom data/ergonomi. Arbetsplatsanpassning kan utföras i närområdet samt kostnadsfri utprovning Individuella specialanpassningar efter önskemål Ergonomisk arbetsplatsgenomgång.

Kontakta oss


EB Rehabkonsult -
Leg. Arbetsterapeut Emil Bäckström

Överboda 231
905 88 Umeå

Kundservice:   090-351 58
Mobiltelefon:  070-6445983
E-postadressinfo@emil.se

Kundservice


Om oss
Offertförfrågan
Så handlar du
Betalningsvillkor
Leveransvillkor
Kontakt

Socialt
Information om cookies

© EB Rehabkonsutl